Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto

Hogy miért is írok újra a Naruto 1. részéről? Azért mert e-mailben nagyon sokan panaszkodtak rá, hogy nagyon vázlatszerű. Ezért írok róla egy kicsit többet:

A helyszín az avarrejtek. A nindzsaakadémia legproblémásabb diákja, Naruto, minden nap valami csínytevésen töri a fejét.

 

Ám kiderül, hogy Naruto születése körül egy sújos titok lappang. Amikor az álságos Mizuki szenszei megpróbál ellopni egy tiltott nindzsatanokkal teli tekercset, hösünk megtudja, hogy csecsemőkorában őbelé zárták a falut megtámadó hatalmas kilencfarkú rókadémont, ezért árva, és ezért övezi csendes megvetés mindenki részéről. Az összetört Narutót az önfeláldozó Irukaszenszei menti meg , és vezeti az igazi nindzsák útjára.

Azonban hivatalos nindzsává vállni nem könnyű feladat. Csapattársaival, Szakurával és Szaszukével közösen kell megküzdeniük furcsa mesterük, Kakasi szenszei feladatával: egy csengettyűt kell megszerezniük a furcsa tanártól. Eközben mindenki szembesülhet a hiányosságaival, Kakasi pedig  váratlanul közli a csapattal: jobb, ha feladják, hogyvalaha is nindzsák lesznek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a.zoe2001@gmail.com

(zen, 2013.09.15 20:47)

hogy írhatta le fonetikusan Sasuke nevét? lehet hogy alá húzza de így van jól írva
shippudenről nem ír?

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 62742
Hónap: 644
Nap: 11