Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Vampire Knight szereplői!

                               Sziasztok a legtöbben biztosan ismeritek ezt a mangát és a szereplőit, de aki nem most a szereplőkről mindent megtudhat!

                                                         Nappali tagozat:

Cross Yuuki

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/yuuki-1.png
Név: Cross/Kuran Yuuki
Életkor: 16 (mostani fejezetekben 17)
Faja: ember/tisztavérű vámpír
Magasság: 152 cm
Súly: nincs adat
Haj: barna
Szem: vörösesbarna/barna
Vércsoport: 0/nincs
Iskolai teljesítmény: rossz
Amelyik tantárgyban a legjobb: testnevelés
Fegyver: Artemis
Család: Cross Kaien (nevelőapa), Kuran Haruka (apa), Kuran Juri (anya), Kuran Rido (nagybácsi), Kuran Kaname (testvér ??), Shiki Senri (unokatestvér)
Kedvenc étel: Gyömbéres-szójaszószos disznóhús, parfait
Kincs: Gyantába zárt rózsa
Akit tisztel: Kaname és Yori
Hobbi: alvás, evés
Amiben jó: parfait-k összehasonlítása
Ruházkodás: nőies stílus, amiben könnyű mozogni

KARAKTERE

Yuuki a Cross Akadémia egyik prefektusa, Zeroval együtt az a feladatuk, hogy az Estiseket megvédjék az Nappalis lányok rohamaitól. Valójában persze az Estisek titkát - miszerint közülük mindenki vámpír - kell megőrizniük.

Yuuki 5 éves kora előttről nem emlékszik semmire. Az első emléke az, hogy egy vámpír megtámadta, egy másik pedig megmentette. Yuuki innentől kezdve nagyon tiszteli Kanamét. Azonban a szívében helye van egy másik fiúnak, Zeronak. Mikor megtudta, hogy Zero is vámpír, mindenáron segíteni akart neki, és a szövetségese akart lenni.

Yuuki nagyon segítőkész és bátor. Ebből talán szükségszerűen következik, hogy nem mindig érzi át a veszély nagyságát, és megfontolatlanul is belemegy dolgokba. Emlékezzünk csak arra az esetre, ami nem is volt régen elkezdett házról-házra járkálni a tisztavérűek között, és fölajánlotta szolgálatait, miszerint ha az illető vámpír megunta az életét, ő szívesen megöli. Nem látott bele, hogy ez mekkora veszélyeket vonzhat magával.

Ugyanakkor a szeretteiért bármit megtenne. Ha tudja, bármikor megvédi őket és segít nekik.

Az Akadémián egy életvidám lánynak ismertük meg, de Kuran Yuuki teljesen más. Már nem nevetgél annyit, sokkal felelősségteljesebb (bár még kicsit mindig megfontolatlan), és kevésbé naiv. Sokkal komolyabb, bár én nem gondolom úgy, hogy szomorúbb lenne. Lehet, hogy most már Zero nincs mellette, és utána vágyakozik, de Kanamét megkapta. Az Akadémián fordítva volt a helyzet. És hát ott sem volt mindig pörgős és mosolygós, nagyon sokat aggódott Zero miatt.

Egy elképesztően őszinte lányról vn szó, aki a manga előrehaladtával egyre jobban komolyodik és fejlődik, de néha akarva-akaratlanul is fájdalmat okoz szeretteinek. Persze ezzel ő is tisztában van, szenved is miatta.

KAPCSOLATAI

Yuuki&Kaname

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/kanameyuuki.pngAz ő kapcsolatuk igen bonyolult, és összetett. Kaname volt az, aki megmentette a lány életét, ő volt a lány első emléke, miután az édesanyja mindent kitörölt. Elvitte Yuukit Kurosu Kaienhez, akit valamilyen furcsa, mostmég ismeretlen, kapcsolat fűzött Kaname édesanyjához. Évente egyszer itt meglátogatta a lányt. Yuuki először félt tőle, de később alig várta azt a pár órát, amit együtt tölthetnek.

Egy-két év múlva a lányban történik egy törés. Meglátta, amint Kaname Ruka vérét szívja. Ezt a fiú direkt csinálta, hogy a lányt távol tartsa magától. Veszélyesnek gondolta, ha a közelében van. El is érte célját. Yuukiban itt valami végleg megtört. Már nem ugrott vidáman Kaname karjaiba. Továbbra is tisztelte, és szerette, de már nem azzal a kitörő lelkesedéssel, mint eddig. Rájött, hogy Kaname is csak vámpír, és hatalmas szakadék tátong közöttük a faji különbségek miatt.

Teltek az évek, és Yuuki érzelmei erősödtek. A gyermeki rajongást, hálát, tiszteletet fölváltotta a szerelem. Persze a Rukás eset továbbra is élénken élt az emlékezetében, Kanamét senpai-nak is szólította, hogy távol tartsa magától. Ez Kanaménak, mint később kiderült, nagyon nem esett jól, utálja ezt a megnevezést!

Abban a jelenetben, amikor Kaname megkéri Yuukit, hogy legyen a szeretője, Yuuki igent mond, de nem bízik Kaname érzéseiben.

Mikor visszakapja az emlékeit, a kapcsolatuk sokkal jobban elmélyül. Yuuki bevallja (magának), hogy csak Kaname vérére vágyik (ergo őt szereti), ennek ellenére nagyon nehezen szokik le a senpai-ozásról. Végül rászokik arra, hogy Kanamét oniisamának hívja. A fiú azonban megkérte, hogy szólítsa a keresztnevén. Yuukinak ez nem megy. Ebből látszik, hogy kettőjük között még mindig tartja a távolságot, pedig már nincsenek faji különbségek. Ahhoz is hozzászokik, hogy Kaname nem csak a testvére, hanem a jegyese is egyben.

Gyökeres változás következik, mikor Yuuki bevallja a bátyjának, hogy Zeroba is szerelmes, de ennek ellenére szeretne Kanaméval maradni. Kaname természetesen igent mond, de belül szerintem teljesen összetört. Nem tetszik neki, hogy az imádott lány szívén másik fiúval kell osztoznia (Mondjuk érthető... nekem se tetszene...) Mikor Kaname, a legutóbbi fejezetek tanulsága szerint, eltűnik, Yuuki mindenképp föl akarja keresni.

Yuuki&Zero

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/yuukizero-2.pngAmikor Zero 4 (5) évvel ezelőtt Crosshoz és Yuukihoz került, Yuuki úgy gondolta, hogy felelősséggel tartozik érte. Eleinte Zero szörnyen bunkó vele, és folyton piszkálják egymást, de mégis aggódnak a másikért, ha nem is nyilvánosan.

Akkor áll be komolyabb változás, amikor Yuuki számára is kiderül, hogy Zero vámpír. Innentől kezdve a lány Zero szövetségese lett, és mindig fölajánlotta neki a vérét, amikor a fiúnak szüksége volt rá, ezzel is meghosszabbítva az életét. Ezzel mindössze annyi a probléma, hogy egyrészt tiltott dolgot követtek el (ez tudták is), másrészt pedig Zeronak hatalmas bűntudata volt.

Mint az várható volt, kiderült, hogy Zero szerelmes Yuukiba, és el is mondja a lánynak, hogy csak miatta nem adta föl eddig, és hogy érte az egész hátralévő életét föláldozná. Yuuki érzéseiről azonban nem nagyon tudunk.

Mikor Yuuki visszanyerte az emlékezetét, a búcsúzásnál elmondta Zeronak, hogy Kanaméba szerelmes, ezzel is egy kést döfve a fiú szívébe. De itt, először és utoljára, Zero végre bevallotta a szerelmét. Megcsókolta a lányt, de utána ellökte magától, és közölte, hogy ha legközelebb találkoznak, megöli.

Yuuki elment Kanaméval, és rájött, hogy Zeroba és Kanaméba is szerelmes. Persze a Zerohoz fűződő érzéseit mostmár mindenáron próbálja elnyomni, mert tudja, hogy köztük már nem lehet semmi, ráadásul Kanamét se tudná otthagyni.

Mikor egy év után találkoztak a bálon, Yuuki úgy viselkedett, ahogy egy tisztavérűnek kell, Zero pedig bunkó volt...:( Mikor Kaname eltűnik, Zero és Yuuki ismét egymás közelébe kerülnek, és Yuuki nem bírja tovább, Zero vérét veszi, a mangában először.

Yuuki&Aido

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/aidoyuuki.pngAz Akadémiai időszakban Aido nem nagyon kedvelte Yuukit. Vagy legalábbis én így éreztem. Féltékeny rá, amiért a lány elveszi Kaname figyelmét xD Ennek ellenére folyton a vérét akarja szívni.

Miután Yuki visszanyeri az emlékeit és tisztavérű lesz, Aido nagyon sokat segít neki, ráadásul ő lesz a lány tanára. Persze szerintem mindezt azért teszi, mert egy Kanaménak fontos személyről van szó.

Később Aido bevallja magának, hogy Yuukit aranyosnak tartja! (bár hozzáteszi, hogy persze, hogy aranyos, mivel Kaname húga...^-^)

Véleményem szerint nagyon is kedveli most már a lányt, és ez fordítva is igaz! Jelenleg Yuukinak kb. Aido az egyetlen barátja. Nagyon vicces jeleneteik vannak együtt!^^

Yuuki&Kurosu

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/kaienyuki.pngNem egy apa-lánya kapcsolat. Habár Yuuki természetéből adódóan sokkal jobban elfogadja Crosst apjának, mint Zero. Az igazgató befogadta őt, teljes mértékben lányának tekinti, és nagyon szereti. Yuuki és Zero, a két gyerek, jelent neki mindent.

Mikor Yuuki az igazgatóhoz került nagyon sokáig egy szót sem szólt, Crossnak mindent újra meg kellett tanítania neki. Beszédet, evést járást, öltözködést, mindent. De Cross végigcsinálta, atyai türelemmel pátyolgatta a kis Yuukit.

Ennek ellenére a lány nem hajlandó őt apának szólítani, mindig "igazgató urazza". Nem mintha ez azt jelentené, hogy Crosst nem tekinti apjának, egyszerűen csak nem áll a szájára. Persze ha Cross kijavítja, hajlandó apucinak szólítani^^

Kurosu tudja a lány múltját. Kanaméval ismerték is egymást valószínűleg, hiszen akkor Kaname nem bízta volna az igazgatóra a kis Yuukit.

Yuuki&Ruka

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/rukayuuki-2.pngRuka szörnyen féltékeny Yuukira, mert tisztában van vele, hogy Kaname mit érez a lány iránt. Nem érti, hogy Kaname, egy tisztavérű vámpír, akivel bármelyik nő járna, miért pont egy kis emberlány után epedezik.

Persze miután megtudja, hogy valójában kicsoda Yuuki, megért mindent, és mindent megtesz a lányért. Tanítja, nőies viselkedésre és öltözködésre oktatja... stb. Persze valószínűleg mindezt csak azért, mert Kaname húgáról van szó...


Yuuki&Yori

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/yuukiyori.pngYuuki és Yori az Akadémián szobatársak és egyben legjobb barátnők. Mindenben számíthatnak egymásra. Yori próbál segíteni Yuukin, mert látja, hogy gondjai vannak, még ha nem is tudja, hogy milyen...

Miután Yuuki elhagyja az Akadémiát, Yori mindent megtud az Estisekről és egyben a vámpírokról. Megtudta, hogy vámpírbál lesz, és hogy Yuuki ott lesz. Ekkor megjelent egy idegen, Kaito, és fölajánlotta Yorinak, hogy elviszi a bálra. Yori bele is ment, és itt végre újból láthatta Yuukit. A két lány nagyon örült egymásnak, Kaname el is rendezte, hogy legyen nyugtuk beszélgetni! :) Később mikor újra találkoznak, világosan kiderül, hogy Yuuki szomjazik Yori vérére.

Yuuki&Rido

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/ridoyuki-1.pngRido Yuuki nagybátyja. Rido mindenképp meg akarta ölni Yuukit, ráadásul szegény lány vérére is szomjazott, mondván, hogy az övé a legfiatalabb Kuran vér.

Persze sokat nyomott a latba, hogy Yuuki ereiben Juri vére csörgedezik, szóval Rido Yuukival Jurit akarta pótolni� :S [Ezek a Kuranok már nem csak testvérek között házasodnának...xD]

 


Yuuki&Juri
 
http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/juriyuuki-1.png
Anya és lánya, akik nagyon hasonlítanak egymásra. Mind külsőre, mind tulajdonságaikban. Mindketten bármit megtennének a szeretteikért, Juri a lányáért az életét is föláldozta.

Azt akarta, hogy Yuukinak ne keljen elszenvednie a tisztavérű vámpírok sorsát, azt akarta, hogy Yuuki boldog legyen, és megtanuljon mosolyogni.

A terve bár nem tartott Yuuki egész életén át, a lány azért azalatt a 10 év alatt, amíg emberként élt, megtanult mosolyogni... Mindketten két férfiba szerelmesek, bár ez Yuukinál szerintem jobban megnyilvánul.

                                    

Kiryuu Zero

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zero-2.png
Név: Kiryuu Zero
Életkor: 17 (mostani fejezetekben 18)
Faja: ember/D kategóriás vámpír
Magasság: 181 cm
Súly: 65 kg
Haj: ezüstszürke
Szem: lila
Vércsoport: A
Iskolai teljesítmény: elképesztően jó
Amelyik tantárgyban a legjobb: természettudományok
Fegyver: Bloody Rose pisztoly
Család: apa és anya (mindkettő vámpírvadász), Ichiru (ikertestvér)
Kedvenc étel: ramen sós húslevessel
Nőideál: menő idősebb nő (Laposmellű csajok kizárva!) XD
Akit tisztel: mesterét (Yagari)
Hobbi: evés, alvás
Amiben jó: főzés, lovaglás, lövészet
Ruházkodás: mindegy (amit Yuuki választ neki)

KARAKTERE

Zero a Cross Akadémia egyik prefektusa. Feladata az, hogy az estiseket megvédje a nappalisok rajongásától. De persze ez csak a felszín. Valójában figyelnie kell arra, hogy az estisek titka, vagyis hogy ott mindenki vámpír, ne derüljön ki. Zero ebben a melóban nagyon hatásos. Olyan tekintettel űzi el a nappalis lányokat, hogy egy évig nem mernek a közelébe jönni xD De ennek hátránya is van. Zero bunkónak mutatja magát szinte mindig, emiatt nem is nagyon vannak barátai. Az embereket nem engedi magához közel. Két kivétel van. (Esetleg három): Yuuki, Yagari, és talán az igazgató. Ők azok, akiket végül közel enged magához, és velük a maga módján még kedves is!^^

Zero a bunkóságával a fájdalmát rejti el. Ebben talán nagyon is közösek Kanaméval. Zero bunkó, Kaname meg hideg. Még egy dologban közösek Kanaméval. Mindkettejüknek Yuuki jelenti a boldogságot.

Kiryu-kun (^^) sokat szenvedett. Azt tudjuk, hogy a szülei vámpírvadászok voltak. Az ikertestvérével, Ichiruval, mindig is nagyon közel álltak egymáshoz. Ichiru nem volt vámpírvadásznak való. Gyenge volt a szervezete, de Zero mindig ellátta, mindig segített neki. Aztán egy nap minden megváltozott. Megjelent Shizuka, a tisztavérű vámpír. Bosszút akart állni a Kiryu-szülőkön, mert megölték a szerelmét, egy D-kategóriás vámpírt. Persze Zero szülei nem tudták, hogy kit ölnek, ha tudták volna, hogy kinek a védelmét élvezi, biztos nem akarták volna Shizuka haragját magukra uszítani. A lényeg az, hogy Shizuka Zerot vámpírrá tette, a szülőket megölte, Ichirut pedig maga mellé állította. Mitöbb, Ichiru SAJÁT MAGA ment Shizukával, és hidegvérrel nézte végig a szülei meggyilkolását, és az imádott bátyja vámpírrá változtatását.

Zero az igazgatóhoz került, és Yuuki és Cross viselték a gondját. Lelkileg teljesen össze volt törve. Négy év múlva elkezdődtek megjelenni a vámpírrá válás tünetei. Egy darabig bírja, de végül a vérszomj győz, s megharapja Yuukit. Innentől kezdve folyamatosan a lány vérén él, de erős bűntudat gyötri emiatt.

Nekem az az érzésem, hogy Zero nincs tisztában az értékeivel. Meg azzal, hogy milyen jó pasi. Ha Yuukiról van szó, mindig elbaltázza az esélyeit. Pedig nagyon is lenne esélye! Szerintem ő úgy gondolja, hogy Kanaméval szemben semmi esélye sincs. Végleg eltemette a kapcsolatot, amikor közölte Yuukival, hogyha legközelebb találkoznak, megöli. Ezt nem kellett volna...:(

Zero elszántan gyűlöli a vámpírokat. Ami végülis érthető. Egy tisztavérű vámpír tette tönkre az életét, ráadásul mostmár az is vámpír, akit annyira szeretett/szeret... Miután Yuukit "elveszítette", a vámpírvadászatba temetkezett, próbált felejteni...

Zero a saját bevallása szerint szadista. Ezek után megjegyezte, hogy azért mert annyi szörnyű dolgot tett Yuukival. Hát szerintem ettől még nem szadista. Yuuki is megjegyzi, hogy a szadisták nem kérnek bocsánatot, ha szörnyű dolgokat tesznek valakivel xD Amúgy én szerintem mazochista is. Hiszen ugyanúgy Yuuki kezébe tette az életét, mint Kaname. Emlékezzetek vissza arra a részre, amikor közölte, hogy Yuuki bármit tehet vele, és fájdalmat is okozhat neki. Tessék, még egy hasonlóság Kanaméval! =D

A fentiekből kiderül, hogy alapvetően Zero is maszkot tart maga előtt. Persze nem olyan mértékben, mint Kaname. Zero nem tisztavérű. Neki nem kell folyton erősnek látszania. De azért szereti eltakarni a fájdalmát a bunkósággal.

KAPCSOLATAI

Zero&Yuuki

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/yuukizero-2.pngAmikor Zero 4 (5) évvel ezelőtt Crosshoz és Yuukihoz került, Yuuki úgy gondolta, hogy felelősséggel tartozik érte. Eleinte Zero szörnyen bunkó vele, és folyton piszkálják egymást, de mégis aggódnak a másikért, ha nem is nyilvánosan.

Akkor áll be komolyabb változás, amikor Yuuki számára is kiderül, hogy Zero vámpír. Innentől kezdve a lány Zero szövetségese lett, és mindig fölajánlotta neki a vérét, amikor a fiúnak szüksége volt rá, ezzel is meghosszabbítva az életét. Ezzel mindössze annyi a probléma, hogy egyrészt tiltott dolgot követtek el (ez tudták is), másrészt pedig Zeronak hatalmas bűntudata volt.

Mint az várható volt, kiderült, hogy Zero szerelmes Yuukiba, és el is mondja a lánynak, hogy csak miatta nem adta föl eddig, és hogy érte az egész hátralévő életét föláldozná. Yuuki érzéseiről azonban nem nagyon tudunk.

Mikor Yuuki visszanyerte az emlékezetét, a búcsúzásnál elmondta Zeronak, hogy Kanaméba szerelmes, ezzel is egy kést döfve a fiú szívébe. De itt, először és utoljára, Zero végre bevallotta a szerelmét. Megcsókolta a lányt, de utána ellökte magától, és közölte, hogy ha legközelebb találkoznak, megöli.

Yuuki elment Kanaméval, és rájött, hogy Zeroba és Kanaméba is szerelmes. Persze a Zerohoz fűződő érzéseit mostmár mindenáron próbálja elnyomni, mert tudja, hogy köztük már nem lehet semmi, ráadásul Kanamét se tudná otthagyni.Mikor egy év után találkoztak a bálon, Yuuki úgy viselkedett, ahogy egy tisztavérűnek kell, Zero pedig bunkó volt...:( Mikor Kaname eltűnik, Zero és Yuuki ismét egymás közelébe kerülnek, és Yuuki nem bírja tovább, Zero vérét veszi, a mangában először.

Zero&Kaname

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zerokaname.pngNem túl fényes, nem túl fényes...xD Ahol tudnak keresztbe tesznek egymásnak, megállás nélkül rivalizálnak.
A megvetést két dolog okozza: Először is, Kaname vámpír, ráadásul tisztavérű. Zeronak egy tisztavérű vámpír tette tönkre az életét, ezért elszántan utálja Kaname fajtáját. Másodszor pedig, ugyanabba a lányba szerelmesek már régóta, Yuukiért mindketten bármit megtennének.

Mindennél jobban szeretnének végezni a másikkal. De nem teszi meg egyik sem. Mégpedig Yuuki miatt. Yuukinak mindkét fiú különleges helyet foglal el a szívében, ezért tudják, ha valamelyikük megöli a másikat, Yuuki szörnyen szomorú lesz, és gyűlölni fogja a gyilkost. Tiszteletben tartják Yuukit, nem akarnak neki fájdalmat okozni. Kaname fölhasználja Zerot, illetve Zero és Yuuki között kialakult kapcsolatot. Ad Zeronak a véréből, azért, hogy a fiú ne süllyedjen E-szintre. Ezáltal nem fogja Yuukit megtámadni, és meg tudja védeni a lányt Ridotól. Kaname tisztában van azzal, hogy Zero nem árulná el Yuukit soha. Erre alapoz mindent.

Kanaménak az a terve (ami sikerül is, mint minden terve), hogy Zero fogja megszabadítani őt Ridotól. Ezért (is) adott neki a véréből. Abban ott volt Shizuka ereje, plusz Zeroban ott van Yuuki vére is, ami szintén Kuran-vér. Kaname teljesen tudatosan hatalmas erőt adott Zero kezébe. Zero az egyetlen, aki méltó ellenfele Kanaménak.

Zero&Yagari

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zeroyagari.pngMester és tanítvány.

Yagari vámpírvadász, és Zerot és Ichirut tanította még anno a mestersége fortélyaira. Zeronak Yagari nagyon sokat jelent. Mindig megfogadja a tanácsait, és úgy alapvetően fölnéz rá. Bár ezt nem nagyon lehet észrevenni.

Négy év után találkoznak újra, mert Yagari az Akadémiára jött, hogy felügyelje Zerot. Először úgy tűnik, hogy meg is tudná ölni Zerot, azért mert vámpír lett, de szerintem sosem tudná megtenni.

Zero&Kurosu

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zerokaien-1.pngNem épp apa-fia kapcsolat XD Persze az igazgató minden tekintetben fiának tekinti Zerot, de a fiú nem tud Crossra apjaként nézni. Persze ez érthető is. Végsősoron ő ismerte az igazi szüleit.

Az ősök halála után Cross volt az, aki Zerot magához vette és Yuukival együtt fölnevelte. Zero csak azért tartózkodik itt, mert nem tudna hova menni, de szerintem különösebben nem érdekli a dolog.

Az igazgató folyamatosan fölajálja a vérét Zeronak, de érhető módon ő elutasítja.

Zero&Ichiru

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zeroichiru-1.pngZero és Ichiru ikertestvérek. Kiskorukban imádták egymást. Ugyan Ichiru gyenge volt, és nem lett volna vámpírvadásznak való, Zero mégis mindig segített neki, és mindenben támogatta. Ichiru tudta, hogy a bátyja sokkal erősebb és jobb nála, látszólag mégsem volt féltékeny. Aztán egy nap minden megváltozott. Ichiru meglátta Shizukát. Mikor a nő jött megölni Zero szüleit, illetve Zerot vámpírrá tette, Ichiru Shizukával volt, mi több az ő oldalán ált. Elárulta a családját és legfőképp Zerot

Négy év múlva találkoznak újra, amikor Ichiru az Akadémiára jön Shizuka testőreként. Az addig gyenge fiú megerősödött, és saját bevallása szerint gyűlöli Zerot és mindig is gyűlölte.

Ichiru szörnyen dühös azért, mert Shizuka őt nem volt hajlandó vámpírrá változtatni, Zerot viszont azzá tette. Úgy gondolja, hogy Zero még ebben is előrébb van nála. Ikertestvére hiába mondja, hogy ez nem ajándék, hanem átok, Icihiru nem hisz neki.

Mikor Rido leszúrja Ichirut, Zeronak adja a vérét, hogy vegye el és teljesítse be a sorsát. Azt tartják, hogy vámpírvadász szülőknek soha nem születik iker gyermeke, mert az erősebb még az anyaméhben elveszi a gyengébb erejét és kvázi megöli. Zero és Ichiru mégis ikrek, Zero nem tudta teljesen elvenni Ichiru erejét. Most viszont Ichiru önként ajánlotta föl, hogy vegye el végre, ami Zerot illeti. Zero először tiltakozik, de mikor Ichiru a karjai között hal meg, mégis megszívja (a nyakát..XD). Egy-két fejezet múlva kiderül, hogy nem csak a vérét szívta, hanem a húsából is valahogy evett...:

Zero&Shizuka

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/shizuzero-1.pngShizuka Zero mestere, ő tette a fiút vámpírrá. Ez olyan köteléket hozott létre közöttük, mely eltéphetetlen és bizonyos következményekkel jár.

Zeronak muszáj engedelmeskednie Shizukának, egyszerűen nem tud nem engedelmeskedni. Megölni sem tudja. Emlékezzünk arra az esetre, amikor megpróbálta megfolytani. Az ujjait nem tudta összekulcsolni a nő nyakán. De nem kell aggódni, Kaname megölte helyette. Megtette ezt a szívességet xD

Zero ugyanakkor elszántan gyűlöli Shizukát. Tönkretette az életét, megölte a családját, őt magát pedig vámpírrá tette. Shizuka vére megmentené az E-szintre süllyedéstől, de persze Shizuka nem adja csak úgy oda. Ráadásul Kaname is közbelépett, bár a jótékony lélek hagyott hátra Zeronak a vérből xD

Zero&Kaito

 

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/kaitozero-1.png

Még régen, mikor Zero szülei éltek, és Yagari képezte ki, Kaito is velük edzett, de Zerohoz soha nem volt kedves. Úgy érezte, hogy Zero túl kedves ahhoz, hogy vámpírvadász legyen. Bár ezt a piszkálódást betudhatjuk a tinédzserkor velejárójának. Évek múltán találkoznak újra az Akadémián. Kaito tanár lesz, de közben együtt dolgoznak a Vadászok Szövetségénél. Kaito nem hagyja, hogy Zero teljesen elfogadhassa a vámpír énjét, azt mondogatja neki, hogy a vámpírok milyen vadállatok és hogy mennyire különböznek az emberektől.... Úgy érzem, hogy Kaito kicsit uralkodik, főnökösködik Zero fölött, nem hagyja élni, nem hagyja, hogy elfogadja önmagát.

 

Kiryuu Zero

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zero-2.png
Név: Kiryuu Zero
Életkor: 17 (mostani fejezetekben 18)
Faja: ember/D kategóriás vámpír
Magasság: 181 cm
Súly: 65 kg
Haj: ezüstszürke
Szem: lila
Vércsoport: A
Iskolai teljesítmény: elképesztően jó
Amelyik tantárgyban a legjobb: természettudományok
Fegyver: Bloody Rose pisztoly
Család: apa és anya (mindkettő vámpírvadász), Ichiru (ikertestvér)
Kedvenc étel: ramen sós húslevessel
Nőideál: menő idősebb nő (Laposmellű csajok kizárva!) XD
Akit tisztel: mesterét (Yagari)
Hobbi: evés, alvás
Amiben jó: főzés, lovaglás, lövészet
Ruházkodás: mindegy (amit Yuuki választ neki)

KARAKTERE

Zero a Cross Akadémia egyik prefektusa. Feladata az, hogy az estiseket megvédje a nappalisok rajongásától. De persze ez csak a felszín. Valójában figyelnie kell arra, hogy az estisek titka, vagyis hogy ott mindenki vámpír, ne derüljön ki. Zero ebben a melóban nagyon hatásos. Olyan tekintettel űzi el a nappalis lányokat, hogy egy évig nem mernek a közelébe jönni xD De ennek hátránya is van. Zero bunkónak mutatja magát szinte mindig, emiatt nem is nagyon vannak barátai. Az embereket nem engedi magához közel. Két kivétel van. (Esetleg három): Yuuki, Yagari, és talán az igazgató. Ők azok, akiket végül közel enged magához, és velük a maga módján még kedves is!^^

Zero a bunkóságával a fájdalmát rejti el. Ebben talán nagyon is közösek Kanaméval. Zero bunkó, Kaname meg hideg. Még egy dologban közösek Kanaméval. Mindkettejüknek Yuuki jelenti a boldogságot.

Kiryu-kun (^^) sokat szenvedett. Azt tudjuk, hogy a szülei vámpírvadászok voltak. Az ikertestvérével, Ichiruval, mindig is nagyon közel álltak egymáshoz. Ichiru nem volt vámpírvadásznak való. Gyenge volt a szervezete, de Zero mindig ellátta, mindig segített neki. Aztán egy nap minden megváltozott. Megjelent Shizuka, a tisztavérű vámpír. Bosszút akart állni a Kiryu-szülőkön, mert megölték a szerelmét, egy D-kategóriás vámpírt. Persze Zero szülei nem tudták, hogy kit ölnek, ha tudták volna, hogy kinek a védelmét élvezi, biztos nem akarták volna Shizuka haragját magukra uszítani. A lényeg az, hogy Shizuka Zerot vámpírrá tette, a szülőket megölte, Ichirut pedig maga mellé állította. Mitöbb, Ichiru SAJÁT MAGA ment Shizukával, és hidegvérrel nézte végig a szülei meggyilkolását, és az imádott bátyja vámpírrá változtatását.

Zero az igazgatóhoz került, és Yuuki és Cross viselték a gondját. Lelkileg teljesen össze volt törve. Négy év múlva elkezdődtek megjelenni a vámpírrá válás tünetei. Egy darabig bírja, de végül a vérszomj győz, s megharapja Yuukit. Innentől kezdve folyamatosan a lány vérén él, de erős bűntudat gyötri emiatt.

Nekem az az érzésem, hogy Zero nincs tisztában az értékeivel. Meg azzal, hogy milyen jó pasi. Ha Yuukiról van szó, mindig elbaltázza az esélyeit. Pedig nagyon is lenne esélye! Szerintem ő úgy gondolja, hogy Kanaméval szemben semmi esélye sincs. Végleg eltemette a kapcsolatot, amikor közölte Yuukival, hogyha legközelebb találkoznak, megöli. Ezt nem kellett volna...:(

Zero elszántan gyűlöli a vámpírokat. Ami végülis érthető. Egy tisztavérű vámpír tette tönkre az életét, ráadásul mostmár az is vámpír, akit annyira szeretett/szeret... Miután Yuukit "elveszítette", a vámpírvadászatba temetkezett, próbált felejteni...

Zero a saját bevallása szerint szadista. Ezek után megjegyezte, hogy azért mert annyi szörnyű dolgot tett Yuukival. Hát szerintem ettől még nem szadista. Yuuki is megjegyzi, hogy a szadisták nem kérnek bocsánatot, ha szörnyű dolgokat tesznek valakivel xD Amúgy én szerintem mazochista is. Hiszen ugyanúgy Yuuki kezébe tette az életét, mint Kaname. Emlékezzetek vissza arra a részre, amikor közölte, hogy Yuuki bármit tehet vele, és fájdalmat is okozhat neki. Tessék, még egy hasonlóság Kanaméval! =D

A fentiekből kiderül, hogy alapvetően Zero is maszkot tart maga előtt. Persze nem olyan mértékben, mint Kaname. Zero nem tisztavérű. Neki nem kell folyton erősnek látszania. De azért szereti eltakarni a fájdalmát a bunkósággal.

KAPCSOLATAI

Zero&Yuuki

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/yuukizero-2.pngAmikor Zero 4 (5) évvel ezelőtt Crosshoz és Yuukihoz került, Yuuki úgy gondolta, hogy felelősséggel tartozik érte. Eleinte Zero szörnyen bunkó vele, és folyton piszkálják egymást, de mégis aggódnak a másikért, ha nem is nyilvánosan.

Akkor áll be komolyabb változás, amikor Yuuki számára is kiderül, hogy Zero vámpír. Innentől kezdve a lány Zero szövetségese lett, és mindig fölajánlotta neki a vérét, amikor a fiúnak szüksége volt rá, ezzel is meghosszabbítva az életét. Ezzel mindössze annyi a probléma, hogy egyrészt tiltott dolgot követtek el (ez tudták is), másrészt pedig Zeronak hatalmas bűntudata volt.

Mint az várható volt, kiderült, hogy Zero szerelmes Yuukiba, és el is mondja a lánynak, hogy csak miatta nem adta föl eddig, és hogy érte az egész hátralévő életét föláldozná. Yuuki érzéseiről azonban nem nagyon tudunk.

Mikor Yuuki visszanyerte az emlékezetét, a búcsúzásnál elmondta Zeronak, hogy Kanaméba szerelmes, ezzel is egy kést döfve a fiú szívébe. De itt, először és utoljára, Zero végre bevallotta a szerelmét. Megcsókolta a lányt, de utána ellökte magától, és közölte, hogy ha legközelebb találkoznak, megöli.

Yuuki elment Kanaméval, és rájött, hogy Zeroba és Kanaméba is szerelmes. Persze a Zerohoz fűződő érzéseit mostmár mindenáron próbálja elnyomni, mert tudja, hogy köztük már nem lehet semmi, ráadásul Kanamét se tudná otthagyni.Mikor egy év után találkoztak a bálon, Yuuki úgy viselkedett, ahogy egy tisztavérűnek kell, Zero pedig bunkó volt...:( Mikor Kaname eltűnik, Zero és Yuuki ismét egymás közelébe kerülnek, és Yuuki nem bírja tovább, Zero vérét veszi, a mangában először.

Zero&Kaname

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zerokaname.pngNem túl fényes, nem túl fényes...xD Ahol tudnak keresztbe tesznek egymásnak, megállás nélkül rivalizálnak.
A megvetést két dolog okozza: Először is, Kaname vámpír, ráadásul tisztavérű. Zeronak egy tisztavérű vámpír tette tönkre az életét, ezért elszántan utálja Kaname fajtáját. Másodszor pedig, ugyanabba a lányba szerelmesek már régóta, Yuukiért mindketten bármit megtennének.

Mindennél jobban szeretnének végezni a másikkal. De nem teszi meg egyik sem. Mégpedig Yuuki miatt. Yuukinak mindkét fiú különleges helyet foglal el a szívében, ezért tudják, ha valamelyikük megöli a másikat, Yuuki szörnyen szomorú lesz, és gyűlölni fogja a gyilkost. Tiszteletben tartják Yuukit, nem akarnak neki fájdalmat okozni. Kaname fölhasználja Zerot, illetve Zero és Yuuki között kialakult kapcsolatot. Ad Zeronak a véréből, azért, hogy a fiú ne süllyedjen E-szintre. Ezáltal nem fogja Yuukit megtámadni, és meg tudja védeni a lányt Ridotól. Kaname tisztában van azzal, hogy Zero nem árulná el Yuukit soha. Erre alapoz mindent.

Kanaménak az a terve (ami sikerül is, mint minden terve), hogy Zero fogja megszabadítani őt Ridotól. Ezért (is) adott neki a véréből. Abban ott volt Shizuka ereje, plusz Zeroban ott van Yuuki vére is, ami szintén Kuran-vér. Kaname teljesen tudatosan hatalmas erőt adott Zero kezébe. Zero az egyetlen, aki méltó ellenfele Kanaménak.

Zero&Yagari

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zeroyagari.pngMester és tanítvány.

Yagari vámpírvadász, és Zerot és Ichirut tanította még anno a mestersége fortélyaira. Zeronak Yagari nagyon sokat jelent. Mindig megfogadja a tanácsait, és úgy alapvetően fölnéz rá. Bár ezt nem nagyon lehet észrevenni.

Négy év után találkoznak újra, mert Yagari az Akadémiára jött, hogy felügyelje Zerot. Először úgy tűnik, hogy meg is tudná ölni Zerot, azért mert vámpír lett, de szerintem sosem tudná megtenni.

Zero&Kurosu

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zerokaien-1.pngNem épp apa-fia kapcsolat XD Persze az igazgató minden tekintetben fiának tekinti Zerot, de a fiú nem tud Crossra apjaként nézni. Persze ez érthető is. Végsősoron ő ismerte az igazi szüleit.

Az ősök halála után Cross volt az, aki Zerot magához vette és Yuukival együtt fölnevelte. Zero csak azért tartózkodik itt, mert nem tudna hova menni, de szerintem különösebben nem érdekli a dolog.

Az igazgató folyamatosan fölajálja a vérét Zeronak, de érhető módon ő elutasítja.

Zero&Ichiru

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/zeroichiru-1.pngZero és Ichiru ikertestvérek. Kiskorukban imádták egymást. Ugyan Ichiru gyenge volt, és nem lett volna vámpírvadásznak való, Zero mégis mindig segített neki, és mindenben támogatta. Ichiru tudta, hogy a bátyja sokkal erősebb és jobb nála, látszólag mégsem volt féltékeny. Aztán egy nap minden megváltozott. Ichiru meglátta Shizukát. Mikor a nő jött megölni Zero szüleit, illetve Zerot vámpírrá tette, Ichiru Shizukával volt, mi több az ő oldalán ált. Elárulta a családját és legfőképp Zerot

Négy év múlva találkoznak újra, amikor Ichiru az Akadémiára jön Shizuka testőreként. Az addig gyenge fiú megerősödött, és saját bevallása szerint gyűlöli Zerot és mindig is gyűlölte.

Ichiru szörnyen dühös azért, mert Shizuka őt nem volt hajlandó vámpírrá változtatni, Zerot viszont azzá tette. Úgy gondolja, hogy Zero még ebben is előrébb van nála. Ikertestvére hiába mondja, hogy ez nem ajándék, hanem átok, Icihiru nem hisz neki.

Mikor Rido leszúrja Ichirut, Zeronak adja a vérét, hogy vegye el és teljesítse be a sorsát. Azt tartják, hogy vámpírvadász szülőknek soha nem születik iker gyermeke, mert az erősebb még az anyaméhben elveszi a gyengébb erejét és kvázi megöli. Zero és Ichiru mégis ikrek, Zero nem tudta teljesen elvenni Ichiru erejét. Most viszont Ichiru önként ajánlotta föl, hogy vegye el végre, ami Zerot illeti. Zero először tiltakozik, de mikor Ichiru a karjai között hal meg, mégis megszívja (a nyakát..XD). Egy-két fejezet múlva kiderül, hogy nem csak a vérét szívta, hanem a húsából is valahogy evett...:

Zero&Shizuka

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/shizuzero-1.pngShizuka Zero mestere, ő tette a fiút vámpírrá. Ez olyan köteléket hozott létre közöttük, mely eltéphetetlen és bizonyos következményekkel jár.

Zeronak muszáj engedelmeskednie Shizukának, egyszerűen nem tud nem engedelmeskedni. Megölni sem tudja. Emlékezzünk arra az esetre, amikor megpróbálta megfolytani. Az ujjait nem tudta összekulcsolni a nő nyakán. De nem kell aggódni, Kaname megölte helyette. Megtette ezt a szívességet xD

Zero ugyanakkor elszántan gyűlöli Shizukát. Tönkretette az életét, megölte a családját, őt magát pedig vámpírrá tette. Shizuka vére megmentené az E-szintre süllyedéstől, de persze Shizuka nem adja csak úgy oda. Ráadásul Kaname is közbelépett, bár a jótékony lélek hagyott hátra Zeronak a vérből xD

Zero&Kaito

 http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/kaitozero-1.pngMég régen, mikor Zero szülei éltek, és Yagari képezte ki, Kaito is velük edzett, de Zerohoz soha nem volt kedves. Úgy érezte, hogy Zero túl kedves ahhoz, hogy vámpírvadász legyen. Bár ezt a piszkálódást betudhatjuk a tinédzserkor velejárójának. Évek múltán találkoznak újra az Akadémián. Kaito tanár lesz, de közben együtt dolgoznak a Vadászok Szövetségénél. Kaito nem hagyja, hogy Zero teljesen elfogadhassa a vámpír énjét, azt mondogatja neki, hogy a vámpírok milyen vadállatok és hogy mennyire különböznek az emberektől.... Úgy érzem, hogy Kaito kicsit uralkodik, főnökösködik Zero fölött, nem hagyja élni, nem hagyja, hogy elfogadja önmagát.

 

 

Wakaba Sayori

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/yori.png
Név: Wakaba Sayori "Yori"
Életkor: 16 (mostani fejezetekben 17)
Faja: ember
Magasság: nincs adat
Súly: nincs adat
Haj: szőkésbarna
Szem: barna
Vércsoport: nincs adat
Férfiideál: "Valaki, akit akkor kapok, ha összegyúrom Zerot és Yuukit, és elosztom kettővel"
Család: apa, anya (Régi és előkelő családból származik. Van egy vőlegénye, de nem ismeri, nem is tudja, hogy néz ki.)
Szem: barna
Amiben jó: nyugodt maradni
Akit nem szeret: Kuran Kaname
Ruházkodás: ízléses ruhák

KARAKTERE

Yori a Nappali Tagozat egyik tagja, vagyis ember. Yuuki legjobb barátnője, mindig segít neki, amikor csak tud. Egy nagyon őszinte, kedves, igazi barátnőről van szó!

Miután megtudta, hogy vámpírok léteznek, sőt Yuuki is egy közülük, nem ijedt meg, és nem fordult el a barátnőjétől! Ugyanúgy még most is Yuukit tartja a legjob barátnőjének! :)

De ugyanakkor nagyon naiv! Naivabb, mint Yuuki! Amikor Kaito megjelent az Akadémián, és fölajánlotta Yorinak, hogy egy dobozban elrejti, és elviszi a vámpírbálra, Yori azonnal belement!

Értem én, hogy így legalább találkozhatott Yuukival, de hát egy idegen férfinak így hinni? Ráadásul a bálon se volt semmi veszélyérzete, pedig Sara nem épp a jó szándékairól híres...

Yuukit és Zerot ösze akarja hozni, Kanamét viszont utálja XD Amúgy kb. ő az egyetlen nappalis lány, akit nem érdekelnek az estis fiúk. Félelmetesnek tartja őket! :)

KAPCSOLATAI

Yori&Yuuki

http://i904.photobucket.com/albums/ac247/Kannabi888/yuukiyori.pngYuuki és Yori az Akadémián szobatársak és egyben legjobb barátnők. Mindenben számíthatnak egymásra. Yori próbál segíteni Yuukin, mert látja, hogy gondjai vannak, még ha nem is tudja, hogy milyen...

Miután Yuuki elhagyja az Akadémiát, Yori mindent megtud az Estisekről és egyben a vámpírokról. Megtudta, hogy vámpírbál lesz, és hogy Yuuki ott lesz. Ekkor megjelent egy idegen, Kaito, és fölajánlotta Yorinak, hogy elviszi a bálra. Yori bele is ment, és itt végre újból láthatta Yuukit. A két lány nagyon örült egymásnak, Kaname el is rendezte, hogy legyen nyugtuk beszélgetni! :) Később mikor újra találkoznak, világosan kiderül, hogy Yuuki szomjazik Yori vérére.

 

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 63331
Hónap: 446
Nap: 6